Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftburen invasion

 

 

Tio plusgrader

pollen från fjärran länder

får fritt tillträde

mångfald tillgång eller hot

lär framtiden utvisa

 

jorden en helhet

summan av kardemumman

slutsatsen utan

öppna gränser blir livet

utan nya kryddor rätt

 

smaklöst kasta ut

människor på flykt på väg

från krig svält tortyr

lågmält prat i salongen

under veckans manikyr

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-07 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP