Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens bön

Jag kan inte skriva.
Kallas smörjan poesi?
Är den kultur?
ondskan Biter mig,
jag kan inte,
jag vill inte och vill.
Jag ber
Nils Ferlin
Dan Andersson
Bruno K Öijer,
kalla ner Gustaf
Fröding,
hjälp mig skriva
en dikt
till den nya världen,
ett bidrag till
PROJEKTET Ansgar!!!




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-07 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP