Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom Stora Genombrotten

Elden
Elektroniken
Eggings L
Evighetsmaskinen

eller

Elden
Hjulet
Leggings






Övriga genrer av Gunnar Barkenhammar
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-07 16:06



Bookmark and Share


  Stay Golden
Let's take a spin on the dancefloor ;)
2018-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar