Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Lycka
Är en känsla
Av välbefinnande
Lycka är att vinna
Lycka är
Besvarad kärlek
Barn och barnbarn
Lycka
Är att leva
Och överleva
Lycka är att trivas
Med sig själv
Och andra
Lycka är att bli
Respekterad
För den du är
Lycka är att ha ett arbete
Och att kunna arbeta
Lycka är att må bra
Var da
Lycka är
Tidens gång





Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 172 gånger
Publicerad 2021-06-13 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar