Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ginseng blues

 

 

 

 

Värmer den dig

solen?

om våren transparenta

färgerna

 

solen går i motsol molntöcken

skymmer h-moll

ackord

 

tar av mig kläderna går ut snön

den vita vita

vitare

än dom vita

-

tick-tack tick-tack tick-tack

tick-tack

tack

 

ormvråken svävar högt i dur

tenoren har gått

ner

i vikt sen sist

 

men madame butterfly

sprack upp

femstrukna c

 

älskar du mig ännu

frågade jag

Stina

-

för den sista gången

idag

 

bing-bong ginseng

blues

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-07 16:39

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Levande livgivande och inspirerande!
2018-04-09

    ej medlem längre
Tar dina ord till mig och känner glädje - tack!
2018-04-08

    ej medlem längre
Kreativt och humoristiskt med bluesiga undertoner. Spelar på smilbandens strängar.
2018-04-08

    ej medlem längre
Fartfyllt och sprudlande fantastiskt framfört. Verkligen en bing-bong ginseng blues!
2018-04-07

  KattenKin VIP
En knasig och levnadsglad blues med serotoninhöjande känsla.
2018-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP