Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är vi lite mer...



- Vi är alla människor, säger du

och jag håller med.


Jag håller tyst med vad jag tänker

och jag hoppas att jag tänker fel.


För jag tror att du menar

att alla är vi människor men

att du liksom är lite, lite mera människa

än vi andra...




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-09 10:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Provocerar jag idioter är det en bonus.
2018-04-11

  Spik

Finurligt och sant bra!
Och Larzzzzzz; måste du tala om för andra hur du är, ja då är du ute och sladdar i modden....
2018-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Många tror att jag har en sådan attityd. Det är fel.
2018-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande, känns inte helt obekant!
2018-04-09

  Öknens Ros VIP
en replik som av andra också kan användas för att ursäkta egna brister och misstag.
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP