Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske någon läser trots allt.

Det händer inte ofta,
men det händer ibland,
att jag skriver något riktigt bra.



Men ingen läser,
ingen lägger märke till texten,
ingen ser något särskilt
i just dessa rader.



Då händer det att någon läser,
klappar i händerna och ropar: "Fantastiskt!"


Det måste vara en ängel.











Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-09 18:18



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
att nå ut till den breda massan är inte lätt, även om man lyckats få till en riktigt bra text, vet av egen erfarenhet. vi är många som samsas här på sajten. och jag läser dina texter, så fortsätt skriva.
2018-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Klart vi läser, C Blue!
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP