Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konferens

Huvudet spränger
Kroppen stel, sitsen ömmar
En dag på möte




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-09 17:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, ofta tycker man ju det
är jobbigare än att jobba!
2018-04-11

  Öknens Ros VIP
Möten kan vara fysiskt påfrestande. :/
2018-04-09

    ej medlem längre
Konferenser kan vara ruskigt långtråkiga...
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén