Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försökte toota ihop något som korrelerar mot en känsla jag ofta när inombords!


Väntade jag ingen

 

 

 

 

men då

väntade jag ingen som

jag alltid hade

in

väntat

 

och sedan den virvlande

vinterstorm

kom

vågorna som

sköljer bort floder av ensamhetens

flödande

gråt

 

kom nu

 

kommer du på

den stenlagda gången

brinnande

het

 

längtande väntar jag utan

att ens försöka

stämma

ner

de flammande

lågorna

 

avblåst eldupphör

 

öppnar dörren ställer mig på trappan

väntar ingen

som

vanligt stiger jag ner och ut

genom dessa eviga

tomrum

ler

 

ingen läcka blev stor nog att förtätas

inifrån

 

men om våren de

åren

 

var jag den sista av de sista som hälsade

för sista gången

 

good bye

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-14 04:11

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  henke_r
Vilket flow! Inte ett överflödigt ord letar sig in i dina alster. Det är en konst som få behärskar.
2018-04-14

    ej medlem längre
Här finns en utelämnande känsla av intensiv längtan som svämmar genom och över textens bräddar. Man vaggas in i rytmen av orden och vågorna som vänder mot radernas strand. En alltigenom stark text!
2018-04-14

  KattenKin VIP
Oj, O'boy vad den här texten kändes!
Sann sorg och längtan efter någon
som gör det värt att kliva ner och
gå ut från sin ensamhet och möta upp.
2018-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP