Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hastighetskontroll, tack

Tar på mig stövlar,
trampar med sjumilasteg
- och blinda ögon




Bunden vers (Haiku) av morrigan
Läst 367 gånger
Publicerad 2004-10-07 01:02



Bookmark and Share


    Nomiz
...bra beskrivning av den stressade storstadsmänniskan.
2004-10-07

  Cattis Rönn
bra skrivet med få ord...många borde tänka på att ta det lite lugnare...Bra helt enkelt!!
2004-10-07
  > Nästa text
< Föregående

morrigan