Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppfull bristfällig karatehaiku...eller nåt

 

 

Hoppfulla knoppar

klamrar sig fast vill brista

före grenarna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-15 12:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:D förlåt gapskrattar för den var hejdlöst rolig!
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP