Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära du!

Skriv dig varm
Skriv dina tankar
Skriv din glöd
Skriv ditt djup
och din själs lätta dagar
Var människa med oss
Du behöver inte sitta fint till
Behöver inte ordnar och titlar
De väger i det stora lätt
Du äger din egen tyngd




Fri vers av Feminaz
Läst 344 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-04-15 15:18



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Så fint uttryckt direkt från hjärtat
Och man behöver inga titlar eller fil.mag för att få skriva dikter. Mycket fritt och demokratiskt och en hobby som inte kostar något !
2018-04-15

  morgonstjärna VIP
vilket stort innehåll du har och register.
tack fått läsa !
2018-04-15

    Sefarge VIP
Såsantskrivet!
:)
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz