Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Grönköpings Veckoblad


Tips till er som blivit refuserade

För att öka chanserna att bli antagen och undvika refusering så bör alstret innehålla följande.
Tydligt genusperspektiv, helst normkritisk, politiskt engagemang , korrekt identitetstyckande, rätt värdegrund , sexuella minoriteter bör förekomma i alstret, samt användande av ordet hen, det är också en fördel om författaren har ett utlänskt klingande namn och är kvinna.




Övriga genrer (Satir) av Kungskobran VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-15 20:42



Bookmark and Share


  i af apa
Alltså Apa ligger rätt bra till...

Tyvärr är din satir alldeles för
AKTUELL...!

Tack!
2018-04-17

  AKT VIP
Bitey herr kobra, bitey!
2018-04-15

  KattenKin VIP
Tack för tipset! Då ska jag genast printa ut det här, för jag orkar inte bli refuserad en gång till.
Så, tredje gången gillt då! :)

Jag pratade poesi på en middag med så tröttsamma ämnen att jag höll på att somna i tallriken, så jag ville liksom skifta. Mannen bredvid mig sa att poesin är så otydlig, den bryter mot all grammatik, helt regellös, vilket gjorde den ointressant. Han förstod inte vitsen med sådana texter.
Jag tänker att jag ska vägra skriva för andra, bara tillfredsställa mig. Tror att det kan komma gott ur det. Även om det stannar i byrålådan.
2018-04-15

  henke_r
Man bör även ta avstånd från manssluskar såsom Hemingway och Bukowski. Man bör även undvika pronomenet ”man” och i stället röra sig med ”en”. Väl talat herr Kungskobra!
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP