Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svanesången

Själens söker frid
Jesus hjälper dig på vägen
hans mildhet söker sig in i själen
färden med honom
ger tröst åt din vilsna själ

Jorderesan är slut
vad som väntar vet ingen
men den som tror
har hoppet kvar

Jag gjorde mitt bästa
alla är överens därom
även om det inte alltid
gick som jag ville

Insikten gav mig förtröstan
gav mig mod på vägen
beströdd med rosor
och törnen ibland

Nu är jag här
och gör inte andra till besvär
Ajöss för denna gång
det var min svanesång

Halleluja
Fortsättning följer i himmelen




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-28 22:20



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
En tro som styrker. Har sett många avarter, men din tro verkar vara äkta.
2024-04-29

  Blomma-Stjärna VIP
en svanesång som inte låter så illa - !
2024-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP