Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Önskar jag kunde................skrattar

Önskar jag kunde
avsluta men vet inte
hur jag ska börja




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-06 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP