Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORTPRIORITERAD

låt mig få vara i mitt esse

så att jag inte blir frustrerad

låt mig få omge mig med rätt folk

så att jag kan bli exalterad

jag hamnar långt från idealen

det gör mig sur och irriterad

prioriteringar gör valet

och jag blir bortprioriterad

 

LARZ GUSTAFSSON 18/4 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2018-04-19 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP