Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väderleksrapport 15 plus


Små molngubbar
flyter stilla över ljusblått hav
molnen är tama i dag
som lamm
går de där och betar
på den himmelska ängen
känner ingen oro trots orostider
nej som små skepp
glider de sakta med slaka segel
längs vår himmelsrand

fast kommer det sjörövarskepp
då blir det nog blixt och dunder




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-19 17:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mysiga tankar...tänk att ligga där i gräset och se allt det vackra där uppe...:-))
2018-04-21

  Fulbergarn
blixt o dunder kommer nog tids, men härliga kjolar ute på Örebro stad i dag
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP