Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLÄPP IN ETT BARN

släpp in ett barn

och allt är glömt

de hemska mardrömmar du drömt

all oro och all depression

ger vika för en annan ton

 

 

släpp in den ogrumlade blick

som aldrig glömmer vad den fick

som aldrig dömer din person

och ge dess hjärta barnatron

 

släpp in ett barn, som Jesus gjort

öppna den vid, ditt hjärtas port

visst tuggas vi av livets kvarn

men lek en stund

släpp fram ett barn

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/4 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2018-04-20 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP