Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tog mig friheten att korta av genom att stryka några ord (Ursäkta mig)


Skönheten

 

 

 

 

 

Anna Katarina böjde sig ner och plockade upp en röd blomma. Hon satte den under näsan och andades in dess sagolika doft. "Om man kan förlora sig själv i skönheten kan man alltså försvinna in i en doft som denna och förgås med den?"

 

citerar:

Joakim Nordbrandt (ur Citronlunden)

 




Fri vers (Prosapoesi) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-21 03:01

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog nödvändigt att kunna omfamna det vackra och sköna med allt det man är, för att stå ut med det motsatta i denna vår arma värld...mycket bra...
2018-04-21

    ej medlem längre
Fin hyllning till en underbar text! Vilken känsla, när skönhetsupplevelsen är så stor att man försvinner och uppgår i den. Just så kan det kännas att låta en doft man tycker om fylla varje por, tanke och hela ens existens, åtminstone för en stund.
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP