Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku 56


Eironeia



När rätt ord hittats
kan jag kalla mig poet
vem annars månntro




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-21 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP