Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av fjolårsgräs

När vintern i dödsögonblicket
blottar sitt inre
känner jag
doften av fjolårsgräs.
Våren vakar vid dess sida.

Varje andetag,
en påminnelse
om det jag begravde
i frostbiten jord.
En årlig process att lida.




Fri vers av koboltblå
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-21 20:18



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
så vackert och skickligt skrivet, det ger en fin doftande bild!
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå