Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögon



när jag sluter mina ögon
ser jag ditt ansikte
hör dina hjärtslag mot mina

Efter stormen klämtar
en klocka i gryningens famn
när skeppet äntligen ankrar sin hamn




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2018-04-21 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP