Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppar.

Skira hänger vattendroppar
kråmar sig längst grenarna.
Blänker i solskenet
som vackra diamanter.
Luften andas friskt
hopp och vår.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-04-23 17:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Livgivande droppar...vackert...
2018-05-26

  Bo Himmelsbåge
Vackert skimrande vårdikt
att inandas och glädjas åt
nu när våren
äntligen är här!

Tack!
2018-04-24

  Gunnel Eriksson VIP
Din dikt får läsaren att se det vackra.
2018-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Med små fina penseldrag målar du en underbart vacker tavla!
2018-04-23

    ej medlem längre
Bara så vackert formulerade ord.
2018-04-23

  ULJO
Vårens vackra attribut. Fint skrivet.
2018-04-23

  ULJO
Vårens vara attribut. Fint
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP