Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-02-04 18:22 av the wildcat (medlemsid: 79522)


ett fyrfota liv



livet är
han och solen på ängen
en tidig aprilmorgon nyss vaknad
han hoppar rakt upp i luften
smyger på en grästuva
gömmer sig för något bara han kan se
attackerar ett väsen bakom ett strå
spelar teater talar med sig själv
är ett med solen och vinden
glänsande hår
han äger världen spelar alla roller främst sig själv
smyger genom gräset efter alla röster
tittar ut på världen
lever dagen som den är
solar en stund utsträckt på rygg
reser sig går med fjädrande steg hemåt

han går för han kan alltid
komma tillbaka


*

Kommentarer på Ett fyrfota liv
Senta - 2017-02-04 20:51
Ja, liten kissekatt är så söt och gullig!
Nästan så man kan se honom där han smyger fram...
Fint diktat!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2018-04-23 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP