Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erinran


som på vilsna vindar buren
gungar silvergräset
genom regnets blåa flor och väta
Allt står så vackert
bland nyponsnåren
som en visa att nynna

O sena vår, så tyst bakom
ögonhåren du vaknar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-23 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP