Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VÄGRAR ATT FÅNGA DAGEN

jag vägrar att fånga dagen

den låter sig inte fångas

den omvandlas heller inte

som H2O som förångas

den låter sig inte hejdas

av människors fantasier

jag vägrar att fånga dagen

allt sådant är utopier

 

LARZ GUSTAFSSON 24/4 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2018-04-24 10:24



Bookmark and Share


  Annika Persson
Du menar väl inte katastrofer, t ex hur folk beter sig ibland, att man inte riktigt gillar dagen i ett land.
2018-04-25

  Syrran77
Jag har aldrig förstått poängen med att fånga dagen. Den ska väl inte fångas, utan släppas fri.
2018-04-24

  Bodingen VIP
Korrekt, carpe diem, en floskel helt enkelt.
2018-04-24

  Språk, hjärna!
Bra! Gillar!
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP