Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HATAR HARRY POTTER

jag hatar harry potter

det står jag för

då kan man bli blockerad

det är det värt

jag hatar harry potter

det står jag för

om det gör dig frustrerad

är sekundärt

 

LARZ GUSTAFSSON 25/4 2018

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 334 gånger
Publicerad 2018-04-25 09:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar Harry Potter.
Kriget i Syrien är iscensatt av krafter utanför landet.
Tack för din kommentar!
2018-04-26

  Anya VIP
Tänker att det finns så mycket annat att hata....som kriget i Syrien. Men alla gör som de vill. Har inte heller läst eller sett filmerna om Harry Potter.
2018-04-25

  Larz Gustafsson VIP
En äcklig och vidrig ockult figur som uppfunnits av en häxa.
2018-04-25

  Bodingen VIP
Vem är Harry Potter?
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP