Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockelse

En svartögd renvakterska från Jorm
Av pojkarna upplevdes som abnorm
I ögonens djup
De föll i ett stup
Omfamnande hela kärlekens storm




Bunden vers (Limerick) av Per Drysén
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-28 11:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek kan vara farligt....
2018-04-28

  Öknens Ros VIP
i själens spegel kan man lockas till det bråddjupa.
2018-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén