Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

desto mer


ju oftare jag läser dina ord
desto högre hör jag dina hjärtslag
vaknade febrig i gryningen
med ett fuktigt lakan
som slingrade sig runt min kropp
Det var dig jag drömde om
hörde din röst i mitt inre
kände då saknaden

Du är underbar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2018-04-28 14:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Försöker nå din potential klokuggla solar mig i din skugga.
2022-09-08

  morgonstjärna VIP
:)
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP