Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"There is no fear in love. But perfect love casts out all fear, because fear has to do with punishment. The one who fears is not made perfect in love." 1 John 4:18


Ratad av människor. Älskad av Gud i Jesus Guds Sons Namn.

jag försökte hitta mig

hitta rytmen

inför många människor som struntar i mig misslyckades jag

för mig

jag försöker lära mig

för mig

om jag

dansar med min drömman

behöver dom inte se mig

om jag dansar själv

behöver dom inte ser mig

viktigast att jag hittar mig

och dansar

"But first and most importantly seek (aim at, strive after) His kingdom and His righteousness [His way of doing and being right—the attitude and character of God], and all these things will be given to you also." Matthew 6:33







Fri vers av Ess VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-29 21:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP

"Franciskusbönen

Herre, gör mig till ett redskap för Din fred.
Låt mig bringa kärlek där hatet råder.
Låt mig bringa förlåtelse där orätt har begåtts.
Låt mig skapa endräkt där tvedräkt råder.
Låt mig bringa sanning där villfarelse råder.
Låt mig bringa tro där tvivlet råder.
Låt mig bringa hopp där misströstan råder.
Låt mig bringa ljus där mörkret råder.
Låt mig bringa glädje där sorgen råder.



O, Mästare låt mig inte så mycket söka att bli tröstad som att trösta, inte så mycket söka att bli förstådd som att förstå, inte så mycket söka att bli älskad som att älska.
Ty det är genom att ge som man får.



Det är genom att glömma sig själv som man finner sig själv. Det är genom att förlåta som man blir förlåten.
Det är genom att dö som man uppstår till det eviga livet."
2018-04-29

  Stay Golden
Staten & kapitalet de sitter i samma båt!!!(8)
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP