Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskar efter meningen med orden

 

 

Ligger på bryggan

tårna i vattnet gisten

eka vaggar i

röd gryning dofter av död

ligger tung över viken

 

smyger skräddaren

i fotspåren av mannen

med glorian på sned

kretsar olyckskorparna

till synes oberörda

 

över poetens

oförmåga se tecknen

mol tysta skriken

bubbla upp ur bottenlöst

mörker vandrar kylan in

 

lägger sordin på

sorgen lika svart som den

dag han målat med

tjära skvallrar daggen om

att ljusa tider randas

 

när permafrosten

lämnat hans dystra sinne

ska orosandarna

återvända till mörkret

sjunker flötet napp igen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-30 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP