Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2016-10-06 kl 17:43


BLIXT OCH DUNDER


Dagen är fylld av vita vingar
åskguden sin hammare svingar
hela himlavalvet gungar
blixtarna ljungar
framåt sig sniglar
alla hemvändande bilar
ögon genom gråvit gardin blänker
himlen fräser och stänker
allt slits i trasor av tärande vinden
håret böljar vilt på nigande linden
långt bortom vilsna skogar
dansar plaskvåta logar
tills ljuset silas bland tallarnas garn
lugnet åter
vilar över skogens tall och gran

*

Kommentar på Blixt och dunder

Lars Hedlin "En mycket mycket bra dikt :)"
2016-10-06




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-30 15:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
känns alltid gott sätta på ett plåster där det gör ont.
2022-02-23

  morgonstjärna VIP
liksom ett litet plåster
2020-04-26

  morgonstjärna VIP
hm kan vara mänskoväder åsså
2018-05-20

    ej medlem längre
Inte så kul att vara ute i åskväder.
2018-04-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP