Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionsdilemma...bagatell

 

 

Äntligen nära

en kort minut senare

kom lillparveln med

tårögd blick mellan oss blev

det kallt sov inte en blund




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-30 17:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Don Quijote hade sin häst, hade han även en åsna?
2018-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP