Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karusellhästar i nerstängt tivoli

Blixtnedslag i indigoblå sjö. Bland sjöjungfru och havsörn din skönhet avspeglar sig. Sekunden senare en tät dimma av tystnad och dina andetag hyperventilerar. Jag försöker lugna dig, men din blick undviker min. Kom. Ta min utsträckta hand och vi rider bort i natten på våra karusellhästar där vi känner oss trygga och livet inte känns avlägset och skrämmande, utan barnasinnets lekfullhet övervinner dragkampen denna gång. När vi satt oss till rätta på våra karusellhästar i livets tivoli , överraskande du tar min hand och dina glittrande ögon mot mig ler. Som svalkande aloe vera din kyss mot min panna, fjärilen vilar och jag finner ro i tystnaden som om den vore min egen.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-01 00:41



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
som nektar på min tunga
tack!
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP