Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket väsen för ingenting...eller

 

 

Flammande facklor

studentsång brandtal slocknat

har ej glöden i

hjärtan som pyr höjs nävar

och fanor mot de som styr

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-01 13:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
urvattnat? det går inte i dessa tider
då är det viktigt vi för vår rätt strider!

absolut flamma högt över dunkla skyar
höj flaggor och baner
res er hjältar och strid för hopp och framtiden er
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP