Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortfarande obesvarad bagatell

 

 

Ständigt aktuell

fråga vart jag är på väg

och om jag vill dit




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-01 14:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sjyst
2018-05-02

    ADI Nehlin
...och när är man framme? ...undrar jag
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP