Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvarsattityd och Idel öra svar på tal...två bagateller

 

 

Dryg framför allt blyg

håller en kvinna kär om

än lite i smyg

 

*************************

 

Slutordet är mitt

undanber mig högtidstal

för döva öron

säg vad du vill och tyck till

men gör det när jag lever




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-01 22:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den sista raden är en pärla
som pärlor på ett band radar sig dagarna fram
i livets ankdamm :)
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP