Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2018-05-02 kl 09:04. 2017-10-27 kl 03:41


skimmerguld



nu glimmar det i solnedgångens vatten
lyckans pärlor hänger på livets tråd
skapar mönster i natten

jag sitter i daggmossans armar
nära rymdens stjärnor
ser hur fiskaren kommer över havet
årbladen blänker av skimmerguld

I nätet gnistrar havet stjärnor

*

Kommentar skimmerguld

Anya "Tycker om den surrealistiska tonen. Bli
ett med alltet...tänker jag"
2018-05-02
Thomas Widemark "Instämmer med Öknens Ros, vackert!
2017-10-27
Öknens Ros "Vackert!"
2017-10-27





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 605 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-02 09:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
varmt tack fin tolkning.
2018-05-02

  Anya VIP
Tycker om den surrealistiska tonen. Bli ett med alltet...tänker jag.
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP