Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

soljägare



du är vardag och söcken
jag ser när du doppar tassen i ljusgrädden
och leker med grässtråets böjda nacke
dina ögon följer
månstrålens vandring över stugväggen
du ser förnöjd upp mot en drömmande
blå himmel

du är villkorslös
älskar dig som du är




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-02 19:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jag gör detsamma kram <3
2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP