Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLSKEN



är att hålla i sin hand
en blomsterbukett minnen
som lyser klarare än alla stjärnor

om natten lever lampornas ljusblommor
som lysmaskar gömda bland trädens grenar
Allt kommer åter till oss
som en sång från himlen

våra hjärtan skälver av längtan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-02 20:24



Bookmark and Share


  AKT VIP
Underbar och ljuv är den romantiska stämning som ditt poem ger.
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP