Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Läste en text av poeten 'notsomad' och skrev sedan dessa rader som kommentar. Från maj 2018.


Kritik på en text (1828) en rick






Viss igenkänning här och där,
i texten kan läsaren bli kär,
liksom läsandet vore gjort av en tok,
mest kanske för att ord är som i bok,
känslor för någon är väl mest till besvär?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-01 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP