Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyrisk vårtweet


Alla jobbar på

Så många som jobbar på
och jobbar på och jobbar på

Inget är stilla
Allt är på väg

Till och med bokarna jobbar på

De har snart tagit fram
sin vackraste ljusgröna färg någonsin

Och det doftar kaffe här




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-04 08:56



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Så här i vårens tider doftar kaffe speciellt!
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP