Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Där jag lekte var…

 

Där jag lekte som ett barn
Lekte inga barn

Lekte bara vuxna
Lekte bara vuxna pedofiler

Min mamma fanns inte för mig där
Min pappa fans inte för mig där

Där jag lekte fanns inga lek för barn
Där jag bodde fanns vuxna som leker med barn

Tillhandsslagen för att jag var ett barn
Slavarbetat för att jag var ett barn

Min mamma fanns inte där för mig
Min pappa fanns inte där för mig

Där jag levde ett barnvuxen liv
Ett barn som tvingades till ett vuxen liv

Där jag levde behandlades barn som vuxna
Vuxna fick inget straff för sina brott

Jag saknade sömnen jämt
Jag längtade till drömmen jämt

Att gå på bio och leka barn
Att någon köper åt mig som ett barn en present

Att någon tilltalar mig som ett barn
Att någon som ta hand om mig som ett barn

Min mamma fanns aldrig där för min skull
Min pappa var alltid där för hans skull

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2018-05-04 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP