Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-04-21 10:44 av the wildcat (medlemsid: 79522)


aprilväder i maj


utanför städar vinden bort
de sista fjolårslöven
äppelträdet står och huttrar
undrar förvånat var värmen blev av
kramar ömt knopparna små
så de inte ska behöva frysa
mumlar till julrosorna
som står och gnolar
nära foten
Natten var kylig
men ingen is tack och lov
låg på dammens öga
undrade så
hur amfibierna kunde må
då isen där låg

men nu kommer värmen

*
Black Rose Weirdo - 2017-04-21 20:40
du är kärleken personifierad:)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-04 20:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Påminner mig om förra året då det snöade den 9 maj och då kylan tog alla äppelblommor...nu ser det i alla fall bättre ut...fint...
2018-05-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP