Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gäller även poesi


Inkorrekta böcker utan kulturbidrag

Saxat från Grönköpings veckoblad




Övriga genrer (Satir) av Kungskobran VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-05 12:32



Bookmark and Share


  henke_r
Haha! Suveränt. Inte är det provokatörernas tidsålder vi lever i. Iaf inte vad gäller litteraturen.
2018-05-05

  AKT VIP
Vad ska man säga!...
2018-05-05

  Fulbergarn
Underligt, vad menar de egentligen

2018-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP