Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lever, det känns!

Själva tryggheten kan inte sitta i vilket vant håll
du vänder dig mot solen?
För varje annan slags vinkel möter dig
en något ny verklighet.
Det gör ont men gör dig levande.




Prosa av Feminaz
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-05 13:26



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Jag känner igen detta. Men den gör mig inte bara levande . Den har gjort mig sorgsen också.
2018-05-06

  morgonstjärna VIP
det händer alltid saker i livet det är inte platt. helt riktigt.
2018-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz