Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av is känslokall. Du

Skimrande diamant i valnöt, som krossande illusioner av den du inbillar dig vara. Dit du vill äger du allt. Men där är tomt, tyst och kallt. Vid svanarnas all'e de bugar dig välkomnande till ditt palats med välputsade guldkupoler och flamingos av stål är ditt enda sällskap. Lögner i ditt tysta. Samlade i vindruvsklase och du plockar ner druvorna, stoppar dem i munnen och svek, sorg och smärta du pratar. Vemodigt jag säger adjö och lämnar främlingen som en gång var jag själv.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-06 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP