Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Videkorgen

Videkorgen väger nästan inget
bär den med mig i trädgården
fyller den med lätt, torrt gräs
eller tunga ogräsjordkokor

Det är det jag väljer
att fylla den med
som räknas




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-07 11:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
precis så vi själv får välja i vår trädgård.
men i den dubbla världen väljer andra även om handen blockerar.

djup
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP