Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARFÖR



du ska inte känna dig värdelös
Varför du har inget ont gjort
med handen mot ditt hjärta
vilar natten stilla
mot din nakna hud
aldrig har havets lunga
hävt sig i så djupa andetag

aldrig har himlen
varit så täckt av stjärnor
som i livets eviga nu

se så vackert sorgens band kan knytas
till en hymn av skiraste kulör
smärtornas kalk kan då brytas
då minnet målar själen
med hopp och ljus
i innerlighetens färg






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-07 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP