Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku 69


Trollsländan


Med dubbla vingpar
flög sländan mot havet och
jag kände avund




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-08 14:36



Bookmark and Share


  Birk Andersson
sommarsjö
trollbunden
av sländorna
2018-05-17

  Viksten
Vackert
Med få ord
2018-05-08

  Solstrale VIP
Propellerliknade svirr kan höras!
2018-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP